Nejnovější recenze ze sekce Varné roboty

elity elity

Přidáno: 5. ledna 2022

• jednoducha obsluha
  • cestina
  • mnozstvi funkci
  • moznost pouzivani receptu z drazsiho produktu Thermomix
  • uvidime jak to bude s kvalitou soucastek, nekdy mi to pripada az moc plastove

Ověřený zákazník Testuj.to Magdaléna

Přidáno: 30. prosince 2021

• jednoduché používání
  • jedno nádobí
  • české recepty
  • nemusím hlídat a míchat
  • nic

Mamka si koupila tenhle hrnec , ale moc nevaří, tak ho používám já. Je mi 15 a myslím, že je to super robot. Všechno si v něm zvládnu uvařit sama, nic nepřipálím, moc neudělám nepořádek v kuchyni a na konci nemám tolik špinavého nádobí. Pak dám všechno do myčky a je hotovo. Nemusím vytahovat struhadlo, mixér, sekáček na ořechy, panvičky, hrnce,... není moc velký, tak ho máme na lince pořád a nepřekáží. Návod a recepty jsou v češtině, takže ovládání je jednoduché. Myslím, že ho můžu všem doporučit

Masterpro Touch MP

Masterpro Touch MP

Ověřený zákazník EmaHome.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 27. prosince 2021

Zakoupeno v EmaHome.cz

• po nainstalování českého jazyka přes vifi přes 300 receptů
  • recepty jsou nejen obrázkové ale i podrobně popsané
  • jednoduché ovládání
  • vše je jak má být
  • ukázkové video odpovídá skutečnosti
Catler TC 8010

ještě jsme nevyzkoušeli, dodání zboží SUPER RYCHLE

Ověřený zákazník Testuj.to Klára

Přidáno: 25. prosince 2021

• intiutivní ovládaní
  • není potřeba více domácích pomocníků
  • české menu
  • velký výběr receptů
  • výborně sám uvaří
  • Jediná nevýhoda je menší objem nádoby

Multifunkční robot má výborné intiutivní ovládání, mnoho nepřeberných funkcí vaření, menu v češtině je velké plus, dotykový displej výborně reaguje. Příslušenství se dá umýt v myčce. Nahradí spoustu domácích spotřebičů, hněte, mele, váží, seká, vaří v páře, mixuje. Má uvnitř mnoho integrovaných receptů, při kterých vede krok za krokem. Zatím se vše co robit připravil uvařilo na jedničku, multifunkční robot doporučuji všemi deseti.

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

Přidáno: 25. prosince 2021

• Tichost
  • Nahrazení více spotrebicu
  • Dobře se sním manipuluje
  • Zatím jsem nenašla nic s čím bych byla nespokojena

Multifunkční kuchyňský robot se opravdu vydařil, splňuje vše co jsem od něj očekávala, nejdříve jsem byla skeptický jestli ho využiji a upřímně mohu říct, že ano. Nahrazuje většinu spotřebičů v kuchyni.Pokud uvažujete o koupi tak určitě se vám vyplatí. Za mě mohu vřele doporučit.

TESLA ThermoCook TMX3000

TESLA ThermoCook TMX3000

Ověřený zákazník TESLA Richard

Přidáno: 23. prosince 2021

Zakoupeno v TESLA

• hezký design
  • přístroj nefunguje tak jak by měl

Reakce obchodu TESLA

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Přístroj byl u nás reklamován, ale dle zjištění technika do něj bylo neoprávněně zasahováno a byl používán v rozporu s návodem, tím došlo k poškození a nefunkčnosti výrobku. Nastalá situace nás mrzí, ale vždy je nutné dbát pokynů v uživatelském manuálu.
S pozdravem,
tým TESLA

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

Přidáno: 20. prosince 2021

• multifunkčnost
  • dotykový displej
  • automatické vaření (přednastavené recepty)
  • vestavěná váha
  • příslušenství
  • Chybí podrobnější návod pro "blbé" pro první použití
  • Malý otvor ve víku

Multifunkční robot je to nejlepší, co nás mohlo potkat pro usnadnění práce v kuchyni. Nahradí sekáček, šlehač, váhu, parní hrnec, napařovač a částečně i sporák. Dotykový displej jsme ocenili zejména u automatických receptů, kde jsme jen podle pokynů přidávali suroviny a případně měnili nástavce. Velkým překvapením byl výsledek, kdy jsme nemuseli nijak dodatečně dochucovat připravené pokrmy. Díky automatickým receptům jsme vyzkoušeli jídla, na která bychom si podle papírové kuchařky netroufli a již několik pokrmů mají nové místo v našem jídelníčku.

Ověřený zákazník Testuj.to Gabriela

Přidáno: 20. prosince 2021

• české menu
  • intuitivní ovládání
  • skladnost
  • plastové provedení základny - doufám, že vydrží :-)

jednoduché ovládání, hodně funkcí, levnější oproti konkurenčním modelům, dá se mýt v myčce ( kromě základny) umí s ním i 15-letá dcera - včera vyšvihla svíčkovou bez sebemenší pomoci.
Jediné mínus bych viděla v plastové základně - uvidíme co vydrží- asi by se mi víc líbilo robustnější zpracování. Ale za tu cenu a za to že mi nahradí poměrně dost jiných spotřebičů je to akceptovatelné

Ověřený zákazník Testuj.to Andrea

Přidáno: 19. prosince 2021

• Jednoduché ovládání
  • Barevný displej s přehledný obsahem
  • Široké využití
  • Nahrazení různých kuchyňských spotřebičů
  • Vaření v páře
  • Skvělé zpracování kynutých test
  • Menší obsah nádoby

Se zakoupením robota jsem velice spokojená. Byla jsem dost překvapená, co vše je možné udělat v jedné nádobě. Od navážení surovin, rozkrájeni, automatického míchání až po uvaření pokrmu. Nahradí spoustu domácích pomocníků. Robot váží, hněte, seká, mele nebo mixuje, vaří pokrmy u kterých můžete využít nahrané recepty s popsaným postupem. Pro mne je velkou výhodou vaření v páře a lehké přihřívání kynutého těsta již při jeho přípravě. Tuto funkci jsem využila také při výrobě těsta na vánoční cukroví. Produkt doporučuji.

Přidáno: 19. prosince 2021

• Snadné ovládání
  • Moderní zpracování
  • Super recepty
  • nic jsem nenašel

Parádní pomocník pro pokročilé kuchtíky, je jednoduchý, ovládání zvládne každý. Nechám hrnec pracovat, jdu se koukat na TV a nic se nepřipálí. Hlavně super jsou zabudované recepty. Lze použít i jen na nakrájení surovin či namletí takže nepotřebuji v kuchyni jiné další pomocníky.

Ověřený zákazník Testuj.to Kateřina

Přidáno: 14. prosince 2021

Doporučuje produkt
  • sekání, dušení,vaření v jednom hrnci
  • on line recepty
  • postup při receptu je velmi strohý..nevhodný pro začátečníka

S manželem jsme na podobný robot narazili při našem ozdravném pobytu v Luhačovicích a jakmile jsme se vrátili, prohledali internet a narazily na tento produkt...vyzkoušela jsem několik receptů především omáček a polévek..a jsem spokojená...těším se až vyzkouším něco dalšího....potěšilo mě , že jej vyzkoušel i manžel, na to,že vůbec neumí vařit...to zvládnul...i když to pro něj bylo těžké, protože ty recepty nejsou až tak podrobné...musel se mě občas ptát, jak to má udělat...nicméně já jsem velmi spokojená , líbí se mi, že vše, včetně přípravy , dělám v jednom hrnci

Ověřený zákazník ONLINESHOP.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 12. prosince 2021

Zakoupeno v ONLINESHOP.cz

• Kvalitní výrobek
  • Po týdnu používání velká spokojenost.
  • Doporučuji všem.

Trochu vyšší cena.

Reakce obchodu ONLINESHOP.cz

děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.

• multifunkčnost
  • all in one
  • minimalistický vzhled
  • jednoduché ovládání
  • krátký program na pomalé vaření

přála jsem si robot a pomalý hrnec, jenže kuchyň není nafukovací. Naprostá spokojenost s jedním hrncem. Používám, na hnětení, míchání, vařím v páře, rýži, pomalé vaření. Od té doby co stojí v kuchyni často peču, míchám těsta na palačinky nebo lívance. Naprostá spokojenost s tím co umí, jednoduché ovládání přes dotykový display, integrovaná váha. Jediné co mě překvapilo, je krátký program na "pomalé vaření". 90 min je v tomto případě opravdu málo, a těším se, že se aktualizací sw změní, a prodlouží alespoň na 8 hodin. Nastavení teploty, rychlosti míchání či sekání je naprosto jednoduché.

Ověřený zákazník Testuj.to Barbora

Přidáno: 9. prosince 2021

Nedoporučuje produkt
  • Vaření s přednastavenými recepty
  • Míchá za vás, takže nemusíte hlídat, aby se něco nepřipálilo
  • Wi-fi, takže až budou nové recepty, tak si je stáhnete
  • Přednastavené programy
  • Recepty, které jsem vyzkoušela, jsou velice chutné. Linecké cukroví je TOP a žampionová omáčka také
  • Nastavení teploty vyření
  • Možnost vaření i vlastních receptů, které se ale musíte s tímto robotem naučit vařit, aby vám to šlo lépe od ruky (např. těsto na naše oblíbené kynuté nutellové rohlíčky jsem se řídila postupem receptu na knedlíky, jen jsem si to musela doupravit)
  • Při vaření přednastavedných receptů se dá vrátit o krok zpět, např. pokud potřebujete ještě prodloužit dobu vaření, sekání atpl
  • krom stanice a hrnce můžete dát vše do myčky nádobí
  • display se dá ovládat dotykem
  • koření Petra Stupky jako dárek
  • Malé množství receptů, chybí mi tam pomazánky, vývary, více klasických českých receptů
  • Váhá váží po 5ti gramech a pomalu, takže čekáte, než se ustálí po tom, co tam přeskakuje gramáž nahoru a dolů
  • Pomalé vaření pouze na 90 minut, pokud chcete déle, musíte po 90ti minutách znovu nastavit
  • Bez receptů se s tím člověk hůře učí pracovat, ale to chce asi čas, já jsem teprve na začátku
  • celkem malá nádoba na vaření, pokud děláte např. vývar
  • Vyjímání parního koše, když je horký. V návodu jsem sice našla, že k tomu je určená odměrka, ale pokud máte koš nastavený na sekacích nožích, tak to opravdu nejde, takže jsem to musela vyndat rukavicí.

Líbí se mi multifunkčnost přístroje, hlavně vaření s přednastavenými recepty. Bohužel mě ale zklamalo, že jich tam je dost málo, oproti konkurenci. Recept na vaječný likér jsem musela dohledat na internetu, ale povedl se parádně, na první pokus. Přednastavené programy jsou také super, nemusíte tolik přemýšlet, kolik nastavovat otáček a jakou teplotu zvolit. Také si můžete vařit vlastní recepty, jen ze začátku trochu trvá, než se přeorientujete z normálního postupu na multifunkční robot, ale jde o zvyk.
Linecké cukroví z přednastavených receptů je naprosto luxusní, dělala jsem 2x
Vzhledem k pořizovací ceně bych ale očekávala přesnější a rychlejší váhu, více receptů, hlavně těch klasických českých, polévek, pomazánek atp., tak snad bude brzy velká aktualizace receptů :) a nejvíce mě zklamalo pomalé vaření. Vzhledem k tomu, že můžete vařit max. 90 minut, nemáte možnost vařit např. vývar přes noc, snad jen pokud se vám chce každých 90 min. vstávat a zapínat program.

Ověřený zákazník Testuj.to Pavel Řehůřek

Doporučuje produkt
  • rychlost s jakou hrnec vaří
  • připojení na wifi
  • recepty co se aktualizují on-line
  • zatím nic

Vaření v hrnci-robotu je rychlé, snadné. Ušetříte čas na jiné věci. Hrnec má naprogramované recepty, které se on-line aktualizují. suroviny vložíte do hrnce a ten Vás sám zvukovým signálem upozorní, jaké kroky máte dělat dál. Skvělý pomocník v domácnosti a nepotřebujete mít spousty dalších mixérů a robotů. Vše nahradil a spousty místa v kuchyni ušetřil. Doporučuji a jsem spokojený.

• snadná obsluha
  • srozumitelné recepty
  • snadno omyvatelný
  • recepty obsahují jen jídla běžná ve Španělsku
  • krátká přívodní šňůra

Jedna z pohnutek, která rozhodla o tom, že jsme si pořídili tento robot, byla snaha manželky dotlačit mě k vaření. Ač máme robot teprve jeden týden, mohu již teď říct, že se jednalo o snahu úspěšnou. S tímto robotem může opravdu vařit i člověk, který o vaření nic neví. Už jsem zkoušel připravit tři pokrmy (ovesná kaše, bramboráky, bramboračka) a s výsledkem jsem byl ve všech třech případech spokojen. Pro jedince, kteří o vaření nic nevědí a chtějí přesto připravovat plnohotnotná jídla, mohu tento přístroj vřele doporučit.

• snadná obsluha

Přehledný a srozumitelný návod
rychlá příprava
Recepty v českém jazyce
Propojení s WI-FI
Pomocník při vaření, pečení, hnětení, mixování, sekání, zdravé vaření v páře
Všestranný pomocník v domácnosti
Úspora nádobí při vaření
Předčil očekávání celé rodiny

Beru Jarča Beru Jarča

Přidáno: 6. prosince 2021

Doporučuje produkt
  • snadná manipulace přehledný a srozumitelný návod rychlá příprava
  • zatím jsem nic nenašla

Pomocník v domácnosti, šetření času .

Zobrazuji 161 - 180 ze 208 recenzí 1...7 8 [ 9 ] 10 11