Nejnovější recenze ze sekce Varné roboty

Catler TC 8010

Catler TC 8010

Ověřený zákazník ExaSoft.cz viktor

Přidáno: 24. ledna 2022

Zakoupeno v ExaSoft.cz

Nedoporučuje produkt
  • naprosto nedostatečný návod k obsluze
  • nedělá co má v únosné kvalitě
  • plasty jsou hrubé a tedy se špatně čistí
  • celkové zpracování ... prostě made in china pro X značek

Celkově i za ty peníze nedoporučuji, má si to hrát na thermomix což zvládá tak z 10%

Ověřený zákazník Testuj.to Petra

Přidáno: 23. ledna 2022

• Design
  • Recepty
  • Cena

Dobrý den , maminka se rozhodla ,že si koupí robota. Udělala radost jak sobě ,tak celé rodině ? robot je už součástí rodiny a pomáhá nám dodržovat zdravou a pestrou stravu po celý den. Jeho jednoduchost je úplně úžasná ,dobře a chutně s tímto pomocníkem musí uvařit úplně každý ??

Ověřený zákazník Eberry.cz Edita

Přidáno: 22. ledna 2022

Doporučuje produkt

Je to chytrý robot, který Vás na displeji vede dle receptu. Váží, míchá, mixuje, vaří, mele, hněte, vaří v páře...
Podporuje připojení k Wifi, ukládá recepty. Pórková polévka byla do 20 minut uvařená, prakticky bez práce.
Je sice dražší, ale má pěkný moderní design.

Ověřený zákazník Testuj.to Ondřej

Přidáno: 20. ledna 2022

• design
  • funkčnost
  • OS Android
  • Slabá porce receptů
  • Nelze sehnat příslušenství
  • Pouze jedna nádoba

Robot posloužil jako náhrada za Sencor robot Pro. Velké množství příslušenství, bohužel jsem však nenašel možnost si objednat náhradní příslušenství.

Klady: funkčnost, design, wifi

Zápory: OS Android, Slabá porce receptů, nemožnost si nahrát své vlastní recepty, pouze jedna nádoba

Ověřený zákazník Testuj.to Simona

• Připojení wifi
  • Snadné ovládání
  • Jednoduchost
  • Většinu nádobí jde umýt v myčce
  • České menu
  • Nic

Velký pomocník v domácnosti. Nahrazuje více kuchyňských spotřebičů.Hodně využijí maminky pro rychlé obědy pro děti. Snadná obsluha,velké množství receptů,přesný výpočet doby vaření. Velká výhoda je připojení přes wifi. Nádoby můžou do myčky což je další výhoda.

Ověřený zákazník Testuj.to Miloslav

Doporučuje produkt
  • Bavi mě experimentovat a to tady je super
  • Vanimace ve velkém tak možná větší nadoba

Konečně na trhu něco co lidem usnadní práci a hlavně čas.Oba jsme velmi vytížení pracovně,takže tuto věcičku jsme vřele přijali..Oba se nyní zapojuje do vaření.Sice stále hledáme a tápeme,ale o to je to pro nás zajímavější.Funkce robotů jsou úžasné,vaření v páře pro nás výborná záležitost.Váha je taky velká vychytávka.

Ověřený zákazník Testuj.to Petr

• Jednoduchá obsluha
  • Připojení k WiFi
  • Automatické stáhnutí nových receptů
  • Nic

Přístroj je jednoduchý na obsluhu. Snadná manipulace, brambory na páře mají výjimečnou chuť, polévky prakticky bez práce, recepty v přístroji. Pochvalují si i to, že i laik uvaří recepty s přesným návodem. Rychlé dodání, přístroj kvalitně zabalen, je chráněn proti poškození.

Ověřený zákazník Testuj.to Zdeněk

• jednoduché používání
  • české menu
  • nic

Super kup - jednoduché ovládání, český návod i menu na hrnci, celkem bytelný, většina částí se dá mýt v myčce. Odpadává ta část vaření, kdy nmáte na lince a v dřezu plno věcí -nahradí struhadlo, kráječ, pánve, hrnce, mixér,... když se s tím naučila 15letá dcera, tak to zvládne každý.

Ověřený zákazník Testuj.to Hana

Přidáno: 12. ledna 2022

Nedoporučuje produkt
  • Příslušenství vám nezabere celou kuchyň
  • design
  • neobsahuje jemné struhadlo
  • na kynutá těsta nevhodný
  • recepty dosti zmatené
  • recepty nutno vyhledávat s diakritikou
  • špatný kontakt na okrajích "tabletu"

Robot Sogo easyCOOK je designově hezký, nezabere vám celou kuchyň a snaží se nahradit dost domácích spotřebičů, ale opravdu jen snaží. Ocenila bych, když umí robot strouhat, aby na něm šla třeba nastrouhat mrkev na jemno. Lze jen nahrubo. Nože jsou ale dostatečně ostré. Součástí je pouze jedna nádoba, která lze naplnit něco málo přes 2 litry nebo připravit těsto z půl kila mouky. Robot se ovládá dotykovým displejem, jehož použití je dost intuitivní. Lze vařit jak dle předpřipravených receptů, tak dle sebe. Při vaření nastavujete otáčky, čas a teplotu při které chcete vařit. Přednastavené recepty jsou dosti zmatené a chaotické. V receptu nejsou vždy použity správné nástavce ani pod názvem nenajdete recept, který byste očekávaly. Na přípravu těst špatně použitelný, robot ze supermarketu za desetinovou cenu udělá lepší službu. Při přípravě receptu např. na housky to vypisuje "Upozornění: Motor je přetížený nebo poškozený". Za tu cenu bych očekávala robot, co bude opravdu fungovat.

Ověřený zákazník ROBOT WORLD Ověřený zákazník

Přidáno: 12. ledna 2022

Zakoupeno v ROBOT WORLD

Doporučuje produkt

Zatím zkouším, vyhovují mi již nastavené recepty, ale je jich bohužel málo.

Masterpro Touch MP

Masterpro Touch MP

Ověřený zákazník EmaHome.cz Vladimír

Přidáno: 11. ledna 2022

Zakoupeno v EmaHome.cz

• design, wi-fi
  • integrovaná váha, umí drtit i míchat
  • celkem tichý provoz
  • on-line aktualizace receptů
  • dostupné jsou pro tento systém vaření už tisíce receptů včetně české kuchyně
  • slušné jídlo dokáže vykouzlit i úplné kuchařské nemehlo
  • pro ovládání v češtině (české menu a recepty v češtině) je nutná aktualizace systému (přístroj zpočátku komunikuje jen španělsky, což může způsobovat komplikace)
  • základní recepty jsou překlady ze zahraničí - nejde o českou kuchyni
  • při vaření z něho jde pára - nevhodný pro umístění pod kuchyňské skříňky (na první pohled nemusí být každému jasné)

Parádní prvek moderní kuchyně.

Ověřený zákazník Testuj.to Mirka

• Snadné ovládání
  • Přehlednost
  • Automatické recepty
  • Snadné čištění
  • Možnost umýt většinu v myčce
  • Nic

Tento multi robot Sogo aesy COOK mi nahrazuje většinu domácích spotřebičů, od robota, kuchyňské váhy, mixeru, šlehače a parního hrnce. Velikou výhodu spatřuji v jeho jednoduchém a intuitivním používání, možnosti využití automatických programů. Za mne je to skvělý pomocník, který mi šetří čas, peníze ale i místo v moji kuchyni. Je vážně perfektní.

Ověřený zákazník Testuj.to Edita

• hodně funkcí
  • pěkný design
  • připojení k wifi
  • intuitivní ovládání
  • oproti jiným robotům, není tak těžký
  • cena

Multifunkční robot Sogo vystřídal v mé domácnosti těžký robot jiné značky, je mnohem lehčí. Má pěkný moderní design. Nahrazuje několik spotřebičů - např. elektrický sekáček, polévkovar, hrnec na pomalé vaření, parní hrnec apod. Je připojený k wifi, dotykový displej hospodyni vede. Je to opravdu rychlý a uživatelsky snadný pomocník v kuchyni.

Ověřený zákazník Testuj.to Marketa

• Multifunčnost , ovládání v češtině, jednoduchost, vypada moc hezky
  • Pokud chcete vařit a dělat třeba těsta na pečení, krémy apod je dobré mít dvě nerezové nádoby. Ať se jmývá sebedůkladněji , tak je z nádoby cítit co jste vařili , nádoba jakoby načichne a buchta s vůní cibule fakt není to pravé ořechové

Skvělý, jednoduše ovladatelný, multifunkční robot, který nahradí všechny ostatní pomocníky v kuchyni .
Jen bych doporučila mít dvě nerez nádoby , i z důvodu načichnutí při vaření. Buchty s vůní cibule nejsou to pravé ořechové. A navíc skvěle vypadá !

Ověřený zákazník Eberry.cz Simona

Doporučuje produkt
  • Vše udělá za vás, ušetří spoustu práce
  • Málo receptů

Ověřený zákazník Eberry.cz Miru

• Jen samé klady
  • Bezva pomocník
  • Šetří mi spoustu času
  • Lepší neznám

Vůbec jsem to nečekala, ale easy COOK je vážně skvělý. Určitě nemám ještě vyzkoušeny všechny funkce, protože toho umí opravdu hodně, ale i tak bych ho již rozhodně nedala. Jsem nadšena, a rozhodně doporučuji každému, komu je čas drahý. Můj muž miluje polévky, které jsou tak rychle připravené a tak chutné. Nevýhody jsem zatím nenašla žádné.

Ověřený zákazník Testuj.to Kateřina

• snadné ovládání
  • lehké ovládání
  • velké množství receptů
  • vhodné pro začínající kuchaře
  • určeno pro kolik osob je vařená porce
  • přesný výpočet doby vaření
  • pro početnější rodinu menší nádoba

Idální pro ty, kteří začínají vařit, ale i hodně zaměstnané lidi, kteří si chtějí dát dobré jídlo. Veškeré recepty přehledně uspořádané v kategoriích. Doporučila bych pro mladé lidi a prodiny s jedním dítětem. Pro početnější rodinu není nádoba příliš velká. Přesto hodnotím kladně.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• Úžasný
  • Jednoduchý návod
  • Rychlá příprava
  • Žádné

Když jsem uviděla multifunkční kuchyňský robot Sogo easy COOK pro byla to láska na první pohled. Hned jak mi přišel, okamžitě jsem vyzkoušela a teda velké nadšeni..návod super,jídlo hned hotove. Vyborne! Velmi rada všem doporučuji zakoupit. Tohle je opravdu velký pomocník do každé kuchyně

ETA Leonardo 0070 90000

• recepty v přístroji
  • velká nerezová nádoba
  • bohaté příslušenství
  • mnohem levnější než Thermomix
  • receptů není zatím mnoho
  • drobné chyby v některých receptech

Ověřený zákazník Testuj.to Iveta

Přidáno: 6. ledna 2022

• rychlost
  • snadná obsluha
  • připojení na wiffi a aktualizace receptů
  • zatím sem nic nenašla

Do robota jsem se na celé čáře a bez nadsázky zamilovala. Mám malou dcerku ,která mi ráda pomáhá v kuchyni.S tímto robotem dokáže pracovat (samozřejmě s mým nenápadným dozorem) téměř sama .Většina kuchynských robotů-sekačů,hnětačů ,mixerů putovala do sklepa-staly se z nich nepotřebné zabírače místa. Zkoušely jsme vaječňák,vánočku,knedlíky ,rajskou,lososa v páře a spoustu dalších a vše se nám povedlo. Takže za mne a dcerku 1*

Zobrazuji 141 - 160 ze 208 recenzí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...11