Nejnovější recenze ze sekce Varné roboty
šetří čas i místo
ONLINESHOP.CZ
- uvaří si v něm i manžel a děti
- snadné ovládání
- spoustu receptů v databázi - je to i dobrá inspirace
- malý a skladný robot
- vše v češtině barevné recepty hodně bohaté příslušenství šíleně moc receptů nepřilnavý povrch na nerezu - nepřipéká se naprosto skvělé ovládání, nepotřebuju návod, protože robot sám píše co mám dělat krok za krokem je úplně srovnatelný s Thermomixem, jen bych řekla, že má lepší nádobu - větší a lepší povrch, nic se mi v něm nepřipéká
- možná jen že je jen v jedné barvě, ale mě to vyhovuje
jsem naprosto nadšená, původně jsem chtěla jít do dražší značky, ale bylo mi doporučen tento, že je úplně stejný a je to tak, doporučuju
ONLINESHOP.CZ
- Mám ho doma chvíli a začátky snadné nebyly, ale teď na něj nedám dopustit. Ve spodní nádobě připravuju třeba omáčku a nahoře v páře knedlík.
- Používam krátce, zatím to vypadá na úžasného pomocníka v kuchyni.
- Zatím o žádné nevýhodě nevím.
nutnost dietního vaření
Koupeno v Lidu a vráceno po týdnu. Displej problikával - uznána reklamace, ale další jsme koupili už raději jinou značku.
- Váží, zpracuje, zamíchá, uvaří i ohřeje a nahradí tak jak kuchyňský robot, tak polévkovar nebo rýžovar a parní hrnec. Řazení receptů podle abecedy nebo podle kategorií Objem nádoby 3 l Za mě je to inteligentní spotřebič s wi-fi pro každodenní přípravu jídla. Zhruba 170 receptů v češitině a nebo se dá přepnout i do angličtiny - možná pro většinu lidí zbytečnost, ale pro rodiny, kde žije cizinec to může být super benefit oproti třeba konkurenčním robotům ve stejné ceně, kde angličtina chybí.
- Cena by mohla být nižší, ale za kvalitu se holt platí. Možná by do budoucna nebylo špatné mít i mobilní apku, kde by se zobrazovaly recepty a třeba i nějaké chaty s majiteli hrnce pro výměnu receptů a zkušeností.
Pořídil jsem manželce jako její vysněný dárek. Před koupí jsem pročetl velké množství recenzí a diskuzních skupinek na sociálních sítích a vyhrál tento robot a nelitujeme, volba byla správná.
- Multifunkčnost hrnce.
- Cena.
- Jednoduché ovládání dotykem nebo pomocí kolečka. Aktualizace receptů přes wifi.
- Recepty, které jsem měla možnost vyzkoušet byly přesné a velmi srozumitelně popsané. Skvělé je, že když nevíte co vařit, stačí prolistovat recepty v hrnci.
- Jídlo se v hrnci nepřipaluje.
- Zabudovaná kuchyňská váha i na dovažování.
- Možnost nastavení vlastní teploty, času a rychlosti míchání.
- Části se dají mýt v myčce na nádobí.
- Nože a strouhací nástavce jsou ostré jako břitva.
- Používám pár týdnů denně a nenašla jsem zatím žádnou chybu.
Hrnec doporučuji všem. Ušetří spoustu času při vaření. Díky multifunkčnosti hrnce odpadá nepořádek v kuchyni a mytí velkého množství nádobí, protože celé jídlo připravíte prakticky v jednom hrnci.
- Přísavky na robotu jsou opravdu velmi kvalitní a robot na lince díky nim drží fest, takže se nemusíte bát ,,nehody".
- Průhledné víko, díky kterému je hezky vidět do nádoby a tak vidím na přípravu, má i otvor na dosypávání surovin.
- Chválím, že se velmi dobře udržuje, všechno příslšenství se dá dát do myčky nádobí. Velká databáze receptů s barevnými fotkami je super a každý recept vás provede celým procesem přípravy, ukáže kolik čeho vložit a popíše přesný postup i to jaké nástavce nandat, čas a teplotu vaření. Robot jde připojit na wifiu a aktualizovat recepty. Umí všechno od mixování, šlehání, hnětení, sekání i strouhání a nahradí parní hrnec - knedlíky z něj jsou famózní a nebo polévkovar. Najednou zvládne připravit klidně i celý oběd. Co mě na něm fakt baví, je, že je naprosto špičkový na kynuté těsto. V základu je v něm nějakých 170 receptů, ale dělám toho i spoustu podle sebe a jen se inspiruji. Vše v českém jazyce.
- Cena, ale když to porovnám s těmi dražšími, je tento fakt za super peníze s naprosto totožnými funkcemi.
Za mě je to kuchyňský robot, který baví nejen začínající kuchařky, ale taky nás co už máme pár let odvařeno.
- vše v češtině
- připojení na wifi
- možnost uložit si vlastní recepty a oblíbené
- kvalitní zpracování jak plastů tak nerezu
- vypadá fakt luxusně
- displej má nádherné ostré barvy a můžete ho ovládat jak dotykem tak možnost manuálního ovládání kolečkem
- zastoupí jak robot, tak parní hrnec, troubu a další spotřebiče
- vypadá fakt krásně a je ještě hezčí než ten drahý ,,stařeček,,průkopník termomix
- nemám absolutně nic, co bych vytkla, objednáváme už další pro maminku, což je ta nejlepší recenze
Koupila jsem na doporučení mé kamarádky a nelituji. Opravdu je naprosto srovnatelný se stejným robotem, který stojí asi 3x tolik. Vše je naprosto stejné - jak příslušenství, tak i recepty. Lidi neblázněte a šetřete, tenhle frajer, je dokonalý a nepoznáte rozdíl!
- Spoustu funkcí - míchá, seká, váží, vaří
Nejlepší dárek od manžela, co jsem našla pod stromkem. Od Vánoc v něm jedu, hlavně polívky. Rozpouštěla jsem i polevu na buchtu a taky super. Nepřipaluje se to, protože si to robot metlou míchá. Jedna funkce je i váha, kterou můžete nulovat. Tak přisypu třeba 200g mouky, vynuluju, přidám 100 g cukru, vynuluju. Všechno v jednom hrnci, který pak jednoduše umeju.
Zatím zkoumám,ale bude výborný pomocník.
- Krásný výrobek
- Vše je přehledný
- Dělá vše co má
Mám ho jeden týden dělám v něm každý den .Bramborová kaše ,zmrzliny ,chleba kváskový ,bagetky, hrášková polévka,pusinky atd. všechno vynikající.Moc povedený výrobek .
Moje žena ho chtěla, viděla ho u sousedky. Tak jsme ho objednali taky. Je spokojená. Má docela velkou tu nerezovou mísu, takže uvaří bez problému pro 4. Je tam i kopec nástavců a všelijakých příslušenství na krouhání, plátky.
- zatím vyzkoušeno sekání ořechů, bábovka, sekaná, guláš, vánočka - snadné ovládání přístroje
- pěkný design
- vánočka přesně dle receptu z přiložené malé kuchařky - přístroj nezvládá kynuté těsto z 500 g mouky (hlásí poruchu motoru, přetížení stroje). Chci věřit, že jiné potíže se nevyskytnou.
ONLINESHOP.CZ
- je pěkně provedený a chytrý
- Výzva- zaregistrujte výrobek, provedeno, do 24 hod. ,vám odesíláme dárek - koření v hodnotě 500Kč. Po nekomunikaci poslána registrace i s fakturou na info email, slibem nezarmoutíš.
- Zakoupeno jako vánoční dárek.
- Manželce se návod i recepty zdají dobré.
- Vše v českém jazyce.
- Nemožnost ovládat chytrou aplikací.
Plasty nejsou ostré s přetoky.
Skleněná poklička a nerezové části nejsou špinavé od leštení.
Já ještě nevím. Mám jej jako dárek.
ONLINESHOP.CZ
Zobrazuji 81 - 100 ze 208 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...11 Další »