Nejnovější recenze ze sekce Varné roboty
- Nic.
- Ne úplně laciný výrobek firmy ETA ani nenasnaskočil. Vadný motor .Opruz s reklamačním řízením (1 měsíc) Prošlo to vůbec triviální výstupní kontrolou? Kde to asi vyrábějí?
Od ETA už nikdy nic..
Silvercrest Monsieur Cuisine Smart SKMS 1200 A1 + SDMC 4 A1
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
jsem s ním spokojená.
Velice chytrý pomocník do kuchyně.Zatím se učím,ale jsem spokojená.Nezabere mnoho místa na kuchyňské lince.Kvalitní provedení.
Bohužel po zapojení nenabízí komunikaci v češtině a možnost připojení v ČR.
Silvercrest Monsieur Cuisine Smart Metallic Titanium SKMS 1200 B1
Přidáno: 30. října 2024
(naposledy upraveno 30. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Cena výkon
- Hlučný při mytí
- Nejsem žádný kuchař, takže vítám jasně dané postupy krok po kroku.
- Zatím se s ním seznamuji a plná spokojenost.
- Ovládání velmi intuitivní, zvládne v pohodě každý.
- Pro amatéra jako já, je to výborný pomocník :-)
- Málo receptů.
Zatím vyzkoušeno několik funkcí a velká spokojenost. Nahradí spoustu ostatních kuchyňských přístrojů. Určitě produkt doporučuji, velkým pomocníkem jsou recepty, sice jich není mnoho, ale pomohou vykouzlit dobrá jídla. Podobné zboží jsem ještě neměla, tak nemám srovnání s ostatními produkty. Výběr padl na základě velmi kladných recenzí. Myslím, že to byla dobrá koupě i cenově je dostupný oproti některým podobným produktům. Je vhodný jak pro začátečníky i pro zkušené osoby. Určitě se hodí pro každou příležitost, když přijde nečekaná návštěva máte občerstvení rychle hotové. Funguje tak, jak jsem očekávala.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Jsem spokojen
Čeština se musí nahrát přes internet což pro starší osobu může být problém.
Nebyla čeština, až po aktualizaci , kterou jsem provedl v polštině
Rychlé vaření,spousta receptů.
celkem spokojenost,jen málo receptů
Perfektní pomocnik v kuchyni.Vsem doporučuji.
- dělá co má, spokojenost, poloviční cena proti konkurenci
kdo nepotřebuje připojení k internetu a recepty v hrnci dělá to samé jako konkurence jen za třetinu ceny
Rychlí pomocník vše uvařené najednou
- snadné ovládání
- hodně málo receptů
Zatím vše zkouším. Jídlo v páře je kvalitnější a chutnější. Když přidám hluboký parní nástavec, je přístroj hodně vysoký. Budu muset vymyslet, kde budu vařit, abych si nezničila kuchyňskou linku. Jinak jsem spokojená a všem doporučuji.
Zboží jsem koupila na doporučení Jsem z něj nadsena
- Zatím přístroj testuji, dost hlučný, chybí podpora stránek Petra Stupky.
Dobrý den, varný robot SOGO easy COOK ref.SS 14565 zatím testuji, zkouším vařit podle svých postupů, nemohu se zaregistrovat na stránkách pana Petra Stupky, ukončení podpory 30. 3. 24, chtěla bych si stahovat i další recepty. Chci si také koupit jemné struhadlo, tak mi prosím poraďte, kde a uvidíme jak se bude ve varném robotu vařit.